Bröllop & fest

i panorama på 24:e våningen

En oförglömlig fest

I vår magnifika, nyrenoverade, festvåning WGC 24 högst upp i Wenner-Gren skrapan kan du avnjuta fantastiska middagar med en vy över Stockholm i 360 grader. Det vackra marmorrummet passar dessutom utmärkt till både vigsel och dop. Toppvåningarna 23 och 24 är som gjorda för fest. Allt är smakfullt renoverat i skön 60-tals anda med modern touch. Vi garanterar en fest att minnas!

Baren är som hämtad ur en James Bond-film eller TV-serien Mad Men, från den kan du blicka ut över Sveavägen och hela vägen söder om söder. Vendela’s Spegelsal som är vår största matsal tar upp till 90 personer sittande middag med runda bord. Det finns även möjlighet att hyra raka bord för fler sittplatser. Självklart kan vi ordna både mingelbuffé och sittande buffé. Bara fantasin sätter gränser för vilka festligheter som kan äga rum här! Biblioteket kan användas som matsal eller mingelyta.  Marmorrummet lämpar sig för champagneservering  och bufféer. Klicka på länken nedan för aktuella paket och priser.

wgc_fest

FAKTA

Festvåningen omfattar plan 23 och 24
All  mat och dryck levereras av Sabis på Wenner-Gren Center
Bemannad bar ingår i hyr av festvåningen
Max antal sittande: 96 personer
Max antal personer i lokalen: 120 personer
Serveringstillstånd: Till kl. 01.00 (Möjlighet till förlängning till 03.00 mot extra tillägg.)

Ljudanläggning samt duk och projektor finns att hyra. I lokalhyran ingår linne, porslin, blommor, personal samt städning.

Kontakta oss på tel 08-571 419 26 för mer info eller för att göra en förfrågan.

brollop2
Bokningsförfrågan
desktop
phone