Smådalarö Gård

En riktig skärgårdspärla!

Dalarö har sedan hundratals år tillbaka varit en mötesplats för sjöfolk, handelsmän och societet. Redan under 1700-talets början fanns här ett digert utbud av gästgiverier och krogar. Trehundra år senare törs vi säga att det är bättre än någonsin. Smådalarö Gård är idag en magnifik mötesplats som erbjuder lokaler, miljöer och aktiviteter av absolut toppklass ca 40 min från Stockholm City. Du kommer hit med bil, båt, buss eller varför inte helikopter?

Det 4-stjärniga skärgårdshotellet erbjuder lokaler för upp till 120 gäster, 90 bäddar och helt nya Smådalarö Krog – Brasserie & Bränneri  med tillhörande vinkällare. Väl där är ett hett tips är att fråga efter vår egen snaps – Kaptenens Droppar. Egen golfbana, tennis, gästhamn och havsbastu bidrar också till totalupplevelsen.

Ett stenkast från herrgårdsbyggnaden ligger Gits Hus – en separat hotellbyggnad som tidigare fungerat som sommarbostad för revydrottningen Git Gay. Idag ett perfekt mini-hotell för sällskap som söker extra avskildhet.

Varmt välkommen!

Se filmen om Smådalarö Gård:

Smådalarö Gård är medlemmar i Svenska Möten. Det betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem och Svanenmärkta. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferens. Svenska Möten består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige, här kan du läsa mer.

Här kan du läsa mer om våra konferensgästers betyg av Smådalarö Gård

Bokningsförfrågan
Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer
desktop
phone