Smådalarö Gård

Hotell & Spa

En riktig skärgårdspärla!

En sagolikt vacker mötesplats

Samla dina kollegor i skärgårdens hjärta och på vår livfulla året-runt-destination. Konferera i någon av våra 13 lokaler och njut av vårt generösa utbud av matupplevelser, aktiviteter och kurerade upplevelser bara 50 minuter från Stockholm. I vår storslagna festlokal Werket bjuder du in till konferens och event med utsikt över Hemviken, hela 7 meter i takhöjd och plats för 190 personer. Abonnera hela hotellet eller överraska dina kollegor med en unik kickoff skräddarsydd efter just era önskemål

Andning & återhämtning

Vi erbjuder dig och dina gäster ett av Sveriges största spa beläget i hjärtat av Stockholms skärgård. Här njuter du av en bekymmersfri tillvaro, oavsett om du längtar efter avkoppling eller en stund av eskapism erbjuder vi noga utvalda upplevelser som möter dina tillflyktsönskemål på ett varmt och personligt sätt.

Fyll dagen

Med endorfinboostande aktiviteter. Addera en stor dos energi under er vistelse och utforska vårt generösa utbud av aktiviteter med allt från padel, golf, tennis, vattensporter m.m.

Gårdens historia

Dalarö har sedan hundratals år tillbaka varit en mötesplats för sjöfolk, handelsmän och societet. Redan under 1700-talets början fanns här ett digert utbud av gästgiverier och krogar. Trehundra år senare törs vi säga att det är bättre än någonsin. Smådalarö Gård Hotell & Spa  är idag en magnifik mötesplats som erbjuder lokaler, miljöer och aktiviteter av absolut toppklass. Du kommer hit med bil, båt, buss eller varför inte helikopter?

Ett stenkast från herrgårdsbyggnaden ligger Gits Hus – en separat hotellbyggnad som tidigare fungerat som sommarbostad för revydrottningen Git Gay. Idag ett perfekt mini-hotell för sällskap som söker extra avskildhet.

Varmt välkommen!

Se filmen om Smådalarö Gård:

Smådalarö Gård Hotell & Spa  är medlemmar i Svenska Möten. Det betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem och Svanenmärkta. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferens. Svenska Möten består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige, här kan du läsa mer.

Här kan du läsa mer om våra konferensgästers betyg av Smådalarö Gård Hotell & Spa

Bokningsförfrågan
desktop
phone