Sex fantastiska mötesplatser

sex unika möjligheter

Sabis Hotell & Möten

Vi är ett exklusivt erbjudande för konferensmarknaden i Stockholmsområdet. Med tre sjönära och två citynära lägen kan du som konferensbokare hitta den miljö och de förutsättningar som passar just ditt möte bäst.

FågelbroHus, Krusenberg Herrgård och Smådalarö Gård är dessutom 4-stjärniga hotell. De citynära mötesplatserna Solna United och landmärket Wenner-Gren Center  har en omedelbar närhet till storstadens puls och utmärkta kommunikationer. Det sistnämnda bjuder dessutom på en spektakulär 360° vy över Stockholm. Gemensamt för alla är en hög servicegrad och ett tydligt fokus på totalupplevelsen för dig som gäst.

Varmt välkommen!

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Sabismöten är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Sabismöten äger Svenska Mötens tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är i Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens Nätverk.

Sabis Hotell & Möten kan på alla våra anläggningar erbjuda elektronisk deltagarhantering via Svenska Möten. Läs mer på www.svenskamoten.se

Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

jobba_hos_oss_ny

Jobba med oss?

Sabis Hotell & Möten ingår i Sabis AB. Vi är alltid på jakt efter duktig, intresserad och engagerad personal. Om du inte hittar något lockande på en gång går det utmärkt att lämna din CV i vår jobb-bank för framtida möjligheter. Sök ditt drömjobb på sabis.se

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett svenskt, helägt familjeföretag grundat 1874 som arbetar efter devisen ”Passion för mat”. Idag driver Sabis åtta matbutiker, tjugotre restauranger, tre konferensanläggningar, tre hotell och tio caféer i Stockholmsområdet. År 2014 omsatte Sabis ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. 

bv_start

Passion för mat!

På Sabis gillar vi att arbeta med mat och service. Och det har vi gjort i snart ett och ett halvt sekel. Vi driver Sveriges mest prisbelönta matbutik och har ett guld ifrån Culinary Olympics. Det är det vi kallar passion.

Kunden, gästen och miljön
För att erbjuda en bra upplevelse till krävs naturligtvis en bra produkt. Ett brett utbud. Variation. En högkvalitativ råvara. Personlig service. Kunnande och kompetens. Men vi vill erbjuda mer. Vi vill vara med och driva vår bransch och arbetar därför varje dag med att också påverka i hur livsmedel produceras och att vi säkerställer ett hållbart svenskt lantbruk. Både i våra butiker, restauranger och hotell. När det kommer till vad som serveras eller erbjuds i butikshyllan kallar vi det för ”Bondens Val”. Vi fokuserar på utvalda, svenska och/eller ekologiska kvalitativa råvaror. Ofta närproducerade från småskaliga gårdar. Lika självklart är det att vi serverar MSC-märkt* fisk och skaldjur och att vi följer världsnaturfondens lista för att undvika överfiske av vissa arter. Eller att vi bara serverar svensk kyckling i alla våra restauranger.

Varför?
Långsiktighet. Sabis har erbjudit god mat och delikatesser av hög kvalitet i drygt 140 år och vill kunna fortsätta med det i minst 140 till. Ett ansvarsfullt jordbruk, fiske och djuruppfödning är ett måste för att man ska kunna ha långsiktig hållbarhet. Minimerad användning av t ex bekämpningsmedel på grödor och djurfoder, eller antibiotikaanvändning i uppfödningen ger inte bara en godare och bättre maträtt på tallriken. Det bidrar också till ett mer öppet och välmående svenskt lantbruk och en minskad miljöpåverkan. Vi vill ge våra gäster och kunder möjligheten till ett aktivt val.

Positiva effekter
Ett målmedvetet och aktivt arbete ger också resultat. Idag är majoriteten av våra restauranger KRAV-märkta. Vår butik samt alla hotell är Svanen-märkta. Och Sabis är en av Sveriges största inköpare av ekologiska råvaror inom hela restaurangbranschen.

Rent konkret betyder detta, förutom att du som gäst äter bättre och godare mat, att vi minskar användningen av kemiska bekämpningsmedel och handelsgödsel samt att jordbruksmark ställs om till ekologisk produktion. Det ger i sin tur ökad biologisk mångfald, minskad förorening av grundvatten och vattendrag och en minskad energianvändning. Det handlar om att göra ett val för att kunna erbjuda och servera bra och god mat. Idag och imorgon. Ett passionerat val!

* MSC = Marine Stewardship Council. Miljömärkning och certifiering av fisk och skaldjur . Läs mer på sabis.se

csr

Socialt ansvar och miljöarbete

Sabis samlar under varje jul in pengar till förmån för Stockholm Stadsmissions viktiga arbete. Varje krona som ni, våra kunder, bidrar med dubbleras av oss på Sabis. På vissa av våra varor går också en del av intäkten oavkortat vidare.

HITTILLS INSAMLAT 507 130:-

VARFÖR?
Sabis har sedan 1874 verkat för att vara Stockholmarnas matföretag. Ett företag som sätter service och kvalitet i första rummet och som drivs av en tydlig passion för mat – i råvaran, tillagningen och serveringen. Med vår långa historia och närvaro i huvudstaden känner vi starkt för den. Genom vårt engagemang som partnerföretag till Stockholms Stadsmission bidrar vi till att göra staden lite mänskligare och varmare för alla.

 

Grön el och mycket mer

I början av 2008 investerade Sabis i ett vindkraftverk i Silkomhöjden i Dalarna. Vindkraftverket kom omgående att stå för större delen av energiförsörjningen i våra butiker och restauranger. Under slutet av 2011 tillkom vindkraftverk nummer två i Räpplinge på Öland. Vi kan nu glatt konstatera att ”solens och vindarnas ö” gör skäl för namnet och Sabis är sen dess till 100% försörjda med vindkraftsproducerad el. Sedan 2010 är alla våra tre hotell Svanenmärkta.

VI STÄDAR SVERIGE
Sabis är huvudsponsor till “Städa Sverige”. Det är Idrottens Miljöorganisation och är en av landets enda operativa miljöorganisationer. Städa Sverige engagerar idrottsföreningar i olika miljöprojekt, såsom att städa stränder, skogsområden eller kommunala områden. Projekten ger en renare miljö, med mindre skräp och gifter, samtidigt som idrottsklubbar får ett bidrag till sin verksamhet.

MEDVETENHET
Det finns ett stort antal frågeställningar att ta hänsyn till för att vara både en miljö- och etiskt medveten del i livsmedelskedjan. Ett viktigt ansvar för Sabis (och hela branschen) är att utveckla det vegetariska utbudet och därigenom uppmuntra gästen att äta mer mat från växtriket och mindre från djurriket. Sabis strävar efter att vara uppdaterade kring gällande miljörekommendationer och balansera dessa med tillagningsmetoder, ekonomisk långsiktighet, och våra kunders önskemål. Vi arbetar kontinuerligt med att KRAV-certifiera och SVANEN-märka vår verksamhet.

Läs mer om vårt arbete med socialt ansvar här.

Bokningsförfrågan
desktop
phone