Krusenberg Herrgård

Ett av Europas mest romantiska hotell!

Utöver att vara utsett till ett av Europas mest romantiska hotell* är 4-stjärniga Krusenberg Herrgård också en fantastisk mötesplats för konferens och event. Den historiska och idylliska herrgårdsmiljön har ett utmärkt läge –  endast 20 min från Arlanda, 40 min från Stockholm eller 20 min från Uppsala.

Vi erbjuder lokaler för upp till 100 konferensgäster och totalt 75 bäddar. Väl här njuter du av naturen invid Mälarens strand med stora möjligheter till aktivitet och friskvård. Här finns också Spa, sjöbastu, ett fräscht gym och mycket mer. Matupplevelsen är något utöver det vanliga där köket med tillhörande vinkällare skapar förutsättningar för gastronomiska utsvävningar som blir ett minne för dig och dina kollegor. Choklad-, vin- och champagneprovningar är ett populärt inslag bland många av våra besökare och ett hett tips är att låta Mats ta med er på en vandring genom herrgårdens, och en bit av Sveriges, historia.

Vill du ha det där lilla extra till din konferens eller ditt event så skräddarsyr vi en lösning utefter dina behov.

Varmt välkommen!
(* Utsett 2015 av CheckIn Denmark.)

Se filmen om Krusenberg Herrgård:

Krusenberg Herrgård är medlemmar i Svenska Möten. Det betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem och Svanenmärkta. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferens. Svenska Möten består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige, här kan du läsa mer.

Här kan du läsa mer om våra konferensgästers betyg av Krusenberg Herrgård

Bokningsförfrågan
desktop
phone