Jul med skärgårdens smaker

Ta med kollegorna på ett exklusivt julfirande på Smådalarö Gård Hotell & Spa, i skärgårdens hjärta. Konferens, storslagen middag och julmys – allt detta med vackra Hemviken utanför fönstret! Bokas 1-22/12. 

Ett dygn i julens tecken

Starta er vistelse med konferens i en av våra vackra lokaler och njut av kaffe-lunch-kaffe innan ni gör er redo för kvällens festmåltid. Julstämningen är ständigt närvarande i den naturnära skärgårdsmiljön och redan när ni anländer till hotellet omfamnas ni av den varma känslan, den sprakande brasan i lobbyn och de klassiska dekorationer. 

Kvällen inleds sedan med värmande glögg och fortsätter sedan med havets läckerheter. I vår restaurang Brasserie & Bränneri serveras skaldjur på platå till bords följt av en tur till sill, lax- och strömmingsbuffén där det moderna möter det traditionella. Till detta erbjuder vi vår egenkryddade snaps, ”Kaptenens Droppar”, framtagen av Möja Bränneri.. Sist men inte minst får ni frossa bland sötsaker på vårt generösa gottebord, allt detta med vackra Hemviken utanför fönstret.

Efter gastronomisk njutning kommer vila, då sover ni gott i ett av 118 hotellrum med utvald design och inredning. Avslutningsvis vaknar ni upp till vår frukostbuffé och nybryggt kaffe. 

I julkonferens ingår

 • Kaffe-lunch-kaffe
 • Julmiddag med skärgårdens smaker + glögg
 • Övernattning
 • Frukostbuffé

Notera att konferenslokal ej ingår, men adderas vid bokningstillfället. 

MENY

Skaldjurs Plateau serverad vid bordet

  Per person – 2 ostron, ½ hummer, 4 st havskräftor, 2 nävar rökta räkor,
  marinerade blåmusslor, smörstekt bröd och tillbehör.
  Fiskbuffé med sill, lax & strömming
  Gottebord

Pris

3 590 kr/person 

BOKA

Boka er julkonferens med middag och övernattning via mail eller 08–522 061 00.

Bokningsförfrågan
desktop
phone