All Inclusive Padel

Smådalarö Gård Padelklubb
Gäller på följande mötesplatser: Smådalarö Gård

Gör konferensen mer aktiv! Spela padel tillsammans och avsluta med ett svalkande dopp och en bastu nere på bryggan. Välkommen till Smådalarö Padelklubb!

Som nyhet sommaren och hösten 2019 erbjuder Smådalarö Gårds två padelbanor utomhus i skärgårdsmiljö, med fantastisk utsikt över Hemviken. Underlaget är konstgräs och man spelar bäst med skor avsedda för just padel eller tennisskor för grusunderlag. Våra högkvalitativa banor levereras av PDL-Group, som är en av Sveriges ledande utvecklare av sporten.

Padel är en lika roligt som enkelt att spela och förklaras bäst som en mix av tennis och squash. Sporten är mycket social, enkel att lära sig och som nybörjare gör man snabbt framsteg – det passar därför utmärkt att spela padel som grupp- eller konferensaktivitet.

Ikon Smådalarö Gård - skärgårdshotellSmådalarö Gård – ett nyrenoverat skärgårdshotell där den omtyckta skärgårdskrogen serverar det bästa från havet. Närheten till vattnet öppnar också upp för roliga aktiviteter och träningsformer. Här finns också ett SDG Live! där Sveriges musikaliska elit bjuder på intima musikupplevelser i krogen. Hotellet ligger 45 minuters färd med buss, bil eller båt från Stockholm. Se mer från Smådalarö Gård>>

Priser och innehåll

fr. 2295 kronor per person
Priset gäller för grupper på minst 10 personer. 

I All Inclusive Padel ingår:

  • Logi i enkelrum för alla deltagare
  • Konferenslokal första dagen
  • Hembakat förmiddagsfika & eftermiddagsfika
  • Lunch
  • Middag, trerätters med lokala råvaror
  • Frukostbuffé
  • Kort instruktion till padel av hotellets personal
  • Exklusiv tillgång till 2 padelbanor för spel i 2 timmar
  • Hyra av racket + 2 rör bollar

Vill ni ta padelspelandet till en ny nivå? Mot en tilläggskostnad kan ni få en egen professionell instruktör. Ange i er förfrågan att ni önskar instruktör så återkommer vi med mer information och priser.

VAD ÄR SABIS ALL INCLUSIVE?

Med Sabis konferenskoncept All inclusive går det alltid snabbt och enkelt att boka ett fantastiskt möte – med Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! När du bokar All inclusive-konferens kan du vara du säker på att allt som behövs för ett lyckat möte ingår i priset. Självklart hjälper vi dig också med det där lilla extra, som en rolig aktivitet, avkopplande behandlingar eller en riktigt god fördrink.

Sugen på citypuls eller något mer avkopplande? Vi erbjuder också All Inclusive CityAll Inclusive Green och All Inclusive Recharge.

Boka

Skicka en bokningsförfrågan eller chatta med oss för att boka!

Bokningsförfrågan
Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer
desktop
phone