All Inclusive Kick Off

Kick off paket
Gäller på följande mötesplatser: FågelbroHus, Smådalarö Gård, Krusenberg Herrgård
Erbjudandet gäller t.o.m: 2019-09-30

Ta med dina medarbetare på en kick off att minnas! Fartfyllda aktiviteter och god mat och dryck väntar i Stockholms vackra skärgård eller i herrgårdsmiljö strax utanför Uppsala. En perfekt energiboost efter semestrarna som ger er en kickstart på hösten!

Ikon Smådalarö Gård - skärgårdshotell
Kick off på Smådalarö Gård

Smådalarö Gård är ett nyrenoverat skärgårdshotell, endast 45 minuter från Stockholm. I vårt kick off-paket upplever du det bästa skärgården har att erbjuda. Vi hämtar dig och dina kollegor med buss på kontoret* och tar er ut till skärgårdspärlan Smådalarö Gård. Där väntar en fartfylld och saltstänkt tur med ribbåt bland kobbar och skär – en spännande upplevelse i en av skärgårdens vackraste delar. Väl tillbaka i land väntar ett glas champagne och ett ostron i hotellets champagnebar på verandan med utsikt över “den gröna lagunen”, Hemviken. Lite senare njuter ni av en välkomponerad trerättersmiddag och efter en god natts sömn serveras en generös frukostbuffé innan bussen tar er tillbaka till city.
Se mer från Smådalarö Gård>>

Ikon för FågelbroHus
Kick off på FågelbroHus

Upplev sensommaren och hösten på vackra Värmdö! FågelbroHus är en modern country club 35 minuter från Stockholm, omgiven av storslagen natur och med närhet till vattnet. På hotellet finns också en relaxavdelning med flera sorters bastun, spabehandlingar, en cocktailbar och härliga sällskapsytor. Under hösten öppnar även vår nya varma källa utomhus, med fantastisk utsikt. När du bokar kick off-paketet hämtar vi dig och dina kollegor med buss på kontoret*, sedan väntar en kort promenad ner till havet och en spännande tur med ribbåt. Under tiden förbereder vi ett glas champagne och ett ostron som väntar när ni kommer tillbaka. Välj att mingla på terrassen, i cocktailbaren eller i någon av våra mer avskiljda sällskapsytor. På kvällen äter ni en trerättersmiddag, sover gott i våra bekväma rum och vaknar upp till en generös frukostbuffé.
Se mer från FågelbroHus>>

Ikon för Krusenberg Herrgård
Kick off på Krusenberg Herrgård

Krusenberg Herrgård utanför Uppsala/Arlanda bjuder på storslagna miljöer både ute och inne – perfekt för en vädersäkrad kick off med kollegorna! Vid fint väder dukar vi upp en härlig grillmiddag vid vårt brygghus, precis vid Mälarens kant. Ni serveras grillat med goda tillbehör i säsong från lokala gårdar. Efter festen sover ni gott i våra vackra rum och vaknar upp till en generös frukostbuffé.
Se mer på Krusenberg Herrgård>>

Transporten ingår!

När du bokar kick off-paket på våra destinationer så hämtar och lämnar vi dig och dina kollegor med buss på kontoret*! Våra bussar drivs med det klimatsmartare bränslet HVO – läs mer om vår (fossil)fria transport här.

Pris

I priset på FågelbroHus och Smådalarö Gård ingår:
Från 2895 kr/person

 • Möteslokal dag 1
 • Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika dag 1
 • Transport till och från hotellet med bussar (drivs på fossilfritt bränsle)
 • Logi i enkelrum för alla deltagare
 • En fartfylld tur med ribbåt för hela gruppen
 • Ostron & 1 glas champagne
 • Trerättersmiddag
 • Frukostbuffé
 • Tillgång till öppna faciliteter som ex bastu på respektive hotell

I priset på Krusenberg Herrgård ingår:
Från 2590 kr/person

 • Möteslokal dag 1
 • Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika
 • Transport till och från hotellet med bussar (drivs på fossilfritt bränsle)
 • Logi i enkelrum för alla deltagare
 • Grillmiddag
 • 1 glas champagne
 • Frukostbuffé

Boka kick off

Boka konferens
Skicka en bokningsförfrågan eller kontakta oss på 08-522 061 00 eller MAIL

 


Villkor

Gäller bokningar för perioden 23 april – 30 sept för minst 12 personer. Priserna är från-priser och gäller i mån av plats och endast nya bokningar. Givetvis kan vi ändra i paketen och försöker alltid anpassa oss efter just era önskemål.

* ​Transport gäller för alla möten med övernattning där fler än 12 deltagare ingår. Vi hämtar er i Stockholm city, på Arlanda eller på ert företag förutsatt att det ligger inom 40 km från Stockholm city. 

Bokningsförfrågan
desktop
phone