Hela mötesupplevelsen – halva priset

NLH-Mars.jpg
Gäller på följande mötesplatser: Näringslivets Hus
Erbjudandet gäller t.o.m: 2021-04-30

Ibland räcker inte det digitala mötet till – just nu bokar du våra luftiga, fräscha lokaler till halva priset!  Vi erbjuder lokaler från 1 person och uppåt och vi är Covid Clean-certifierade.* Välkommen till en trygg mötesupplevelse.

Näringslivets Hus ligger mitt i hjärtat av Östermalm med utmärkta kommunikationer och nära till det mesta. Vi är experter på möten, event och konferens och lovar att ta bra hand om er.

Detta ingår:
– Egen lokal
– Konferensteknik – Whiteboard, block, pennor och blädderblock.
– Wifi

Vår KRAV-certifierade restaurang levererar hemlagad mat, lagad från grunden på noga utvalda råvaror. Förbeställ eller köp på plats i restaurangen eller i caféet. Du kan också välja att få maten serverad i chambre separé när du beställer.
/ Varmt välkommen!

* Vi arbetar löpande och aktivt med att anpassa oss efter rådande situation, håller oss uppdaterade via berörda myndigheter och följer de direktiv som ges. Både Näringslivets Hus och våra hotell FågelbroHus och Krusenberg Herrgård är CovidClean certifierade, en ny internationell standard för att säkerställa åtgärder för att minska smittspridning av Covid-19. Allt för att kunna skapa en så trygg och säker miljö för våra gästers och medarbetares hälsa och välbefinnande.
Läs mer här om vilka åtgärder vi vidtager >>.

Bokningsförfrågan
Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer
desktop
phone