Föreläsningar med Ami Hallberg Pauli

Föreläsningar för din konferens med Ami Hallberg Pauli
Erbjudandet gäller t.o.m: 2020-12-31

Ami Hallberg Pauli är framför allt känd från landets största stand up-scener och som skådespelare – men är även en flitigt anlitad föreläsare och coach med mer än 20 års erfarenhet av att hjälpa företag, organisationer, partiledare och ledningsgrupper med kreativitet, att bygga team och slipa på sin presentationsteknik!

Amis inspirerande och interaktiva föreläsningar blir en perfekt vitamininjektion till er konferens! Börja med en frukostföreläsning, lägg föreläsningen i mitten av dagen för att boosta kreativiteten eller avsluta dagen med en gemensam workshop.

Föreläsningar med Ami Hallberg Pauli

Fånga intresset med humor!
Använd skrattet för att få fram ditt budskap! En rolig föreläsning om att bli just roligare. Ami Hallberg Pauli visar hur du kan använda verktyg från komikens värld för att lätta upp och göra dina presentationer roliga, livfulla och fyllda av fakta som dina medarbetare kommer vilja ta till sig. Humor är en säker källa till entusiasm, nytänkande och innovation

Efter #metoo – Nu går vi vidare. Se kraften i alla medarbetare!
En föreläsning om hur vi kan dra fördel av medarbetarnas potential oavsett vilket kön de föddes eller förknippas med. På sitt humoristiska sätt guidar Ami oss genom arv och miljö, kroppsspråk, genus-slentrian-tänk och hur vi kan nå en bättre framtid för alla.

Boosta er kreativa konkurrenskraft!
Är det ditt företags ideer som blir ”det nya svarta” eller kommer robotarna ta över? Har din arbetsplats stagnerat och idéerna tagit slut? Är ni rädda för vad dina konkurrenter utvecklar för nytänkande lösningar? Då måste ni göra det som inte en robot kan göra – tänka kreativt! Boosta er konkurrenskraft på marknaden med denna föreläsning.

Workshop och interaktiv föreställning med improvisationsteater.
Bygg starka team och få verktyg för konflikthantering, med hjälp av enkla övningar från improvisationsteaterns värld!

Läs mer om Ami och hennes föreläsningar här>>

Workshops

Alla föreläsningar går att boka i workshopformat – antingen i grupper eller enskilt! Då arbetar ni praktiskt med de frågeställningar ni väljer på ett djupare plan och under flera halvdagar.

Just nu! 15% prova på-rabatt

Bokar du en föreläsning med Ami i samband med din konferens hos oss innan den 31 mars, så ger vi dig 15% rabatt på föreläsningspriset!

Boka

Ange i din bokningsförfrågan för konferens eller kontakt med oss vilken föreläsning du önskar boka!

Boka konferens
Skicka en bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan
Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer
desktop
phone