All Inclusive Recharge

Ladda batterierna med konferens all inclusive recharge hos Sabis
Gäller på följande mötesplatser: Krusenberg Herrgård, FågelbroHus
Erbjudandet gäller t.o.m: 2020-12-31

MED SABIS ALL INCLUSIVE RECHARGE får hjärnan “ladda upp” i en stressfri och avkopplande miljö, där närheten till naturen och mat lagad från grunden ger dig och ditt team energi och rätt förutsättningar för att bli smartare och starkare än någonsin.

Stress på arbetsplatsen är ett växande problem – trots att vi alla vet att utvilade och fokuserade medarbetare som mår bra tar de bästa besluten. Det är inte en hållbar utveckling och därför vill Sabis erbjuda en konferens där fokus ligger på att vara här och nu. Här ingår ett Mindful Moment som stimulerar kreativitet, positivitet och fokus kan det här bli er mest lyckade konferens någonsin.

Vart vill ni ladda batterierna?

Ikon för FågelbroHusFågelbroHus – en modern country club i natursköna omgivningar. Varva möte med sköna promenader på vackra Värmdö, träna i gymmet eller njut i hotellets egen relax med flera sorters bastun och spabehandlingar. Här finns flera sällskapsytor som är perfekta krypin för grupparbeten eller umgänge med kollegorna. Hotellet ligger 35 minuter från Stockholm. Se mer från FågelbroHus>>

Ikon för Krusenberg HerrgårdKrusenberg Herrgård – en historisk pärla med egen äppelträdgård och ett spa med bastu som har utsikt över Mälaren. Hotellet ligger idealiskt 25 minuter från både Arlanda Flygplats och Uppsala. Se mer från Krusenberg Herrgård>>

 

VAD ÄR SABIS ALL INCLUSIVE?

Med Sabis konferenskoncept All inclusive går det alltid snabbt och enkelt att boka ett fantastiskt möte – med Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! När du bokar All inclusive-konferens kan du vara du säker på att allt som behövs för ett lyckat möte ingår i priset. Självklart hjälper vi dig också med det där lilla extra, som en rolig aktivitet eller en riktigt god fördrink.

Sugen på mer puls eller en lite grönare konferens? Vi erbjuder också All Inclusive CityAll Inclusive Green och All Inclusive Destination.

Pris

fr. 2255 SEK/person (ex moms)
Priset gäller för grupper om minst 10 personer.

I All Inclusive Recharge ingår:

  • Ett Mindful Moment under konferensen – en avslappnande övning där en terapeut från Sparadiset>> guidar sällskapet med ord och musik, för att rensa sinnet från stress och krav. Deltagarna får ökat fokus, ökad kreativitet, positivitet och glädje!
  • Logi i enkelrum för alla deltagare – vakna utvilad!
  • Konferenslokal i stressfri miljö och närhet till naturen
  • Hembakat förmiddagsfika & eftermiddagsfika
  • Lunch
  • Middag, trerätters med lokala råvaror
  • Frukostbuffé
  • Fri transport – med klimatsmart drivmedel>>

Vi samarbetar med Sparadiset>> och kan också erbjuda mini-behandlingar, hela spabehandligar, att boka relax/bastu för exklusivt bruk, yoga, gruppträning eller stressföreläsning till din Recharge-konferens! Berätta för oss hur ni skulle vilja ladda batterierna i din bokningsförfrågan så återkommer vi med ett förslag.

Boka konferens
Skicka en bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan
Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer
desktop
phone