All inclusive city

Konferens all inclusive i Stockholm city
Gäller på följande mötesplatser: Wenner-Gren Center
Erbjudandet gäller t.o.m: 2020-12-31

Ett av Stockholms mest förmånliga konferenserbjudande för dig som vill ha möte över dagen. Kliv direkt ur taxin eller från tunnelbanan för en exklusiv mötesupplevelse mitt i stan. I hjärtat av Östermalm med Stureplan in på knuten eller med storslagen 360 graders vy högt över huvudstaden – du bestämmer vilken puls som ger energi till ditt citymöte!

På våra citydestinationer lägger kockarna stor vikt vid att förfina säsongens smaker, så att maten blir en del av upplevelsen och ger energi för en lyckad konferens.

Ikon för Näringslivets Hus i Stockholm CityNäringslivets Hus –  ett stenkast från Östermalmstorg och tunnelbanan, med ett stort urval av konferens- och festmöjligheter. Här kan du hålla allt från det lilla mötet till den stora konferensen och eventet. Vår proffsiga personal är vana att leverera mötesupplevelser till toppskiktet av det svenska näringslivet, så här kan du känna dig riktigt trygg med att ditt möte håller internationell klass! Se mer från Näringslivets Hus>>

Ikon för konferens i WGC24WGC24 – i en av Stockholms få skyskrapor med 360 graders utsikt över huvudstaden blir din konferens extra minnesvärd. Varför inte kombinera med ett event eller fest för företaget? Festvåningen på våning 23 är smakfullt renoverat i skön 60-tals anda med modern touch, och baren är som hämtad ur en James Bond-film eller TV-serien Mad Men. Se mer från WGC24>>

 

VAD ÄR SABIS ALL INCLUSIVE?

Med Sabis konferenskoncept All inclusive går det alltid snabbt och enkelt att boka ett fantastiskt möte – med Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! När du bokar All inclusive-konferens kan du vara du säker på att allt som behövs för ett lyckat möte ingår i priset. Självklart hjälper vi dig också med det där lilla extra, som en rolig aktivitet eller en riktigt god fördrink.

Sugen på något närmare havet eller en lite grönare konferens? Vi erbjuder också All Inclusive DestinationAll Inclusive Green och All Inclusive Recharge.

Pris

fr. 595 SEK/person (ex moms)
Priset gäller för grupper om minst 10 personer.

I All Inclusive City ingår:

  • Konferenslokal
  • Förmiddagsfika
  • Lunch
  • Eftermiddagsfika
  • Konferensteknik, bas

Bokningsförfrågan
Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer
desktop
phone