Bjud in till lunch i Chambre Separée!

jobba_hos_oss_ny

När tiden är dyrbar erbjuder vi bästa tänkbara lunchmötet i en säker miljö! Njut av en härlig måltid lagad från grunden under avslappnade och säkra former. Pris: från 295 kr/person.

Näringslivets Hus ligger mitt i hjärtat av Östermalm med utmärkta kommunikationer och nära till det mesta. Just nu erbjuder vi denna smidiga lösning för en säkert och gott lunchmöte. Vi är Covid Clean-certifierade.*

Detta ingår:
– Två timmars sittning i våra luftiga lokaler
– A la carte-serverad lunch med sallad och hembakat bröd
– Kaffe och sötsak
– Mineralvatten/vatten
– Wifi

Vår KRAV-certifierade restaurang “Rydberg” levererar hemlagad mat, lagad från grunden på noga utvalda råvaror. Förbeställ eller köp på plats i restaurangen eller i caféet.

Boka

Skicka en bokningsförfrågan eller chatta med oss för att boka! Gäller endast nybokade möten & konferenser.

Vi är experter på möten, event och konferens och lovar att ta bra hand om er.

/ Varmt välkommen!

* Vi arbetar löpande och aktivt med att anpassa oss efter rådande situation, håller oss uppdaterade via berörda myndigheter och följer de direktiv som ges. Både Näringslivets Hus och våra hotell FågelbroHus och Krusenberg Herrgård är CovidClean certifierade, en ny internationell standard för att säkerställa åtgärder för att minska smittspridning av Covid-19. Allt för att kunna skapa en så trygg och säker miljö för våra gästers och medarbetares hälsa och välbefinnande.
Läs mer här om vilka åtgärder vi vidtager >>.

Bokningsförfrågan
Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer
desktop
phone