BOKA MED FULL FLEXIBILITET

Info kring Covid-19

Rutiner och hantering

På Sabis Hotell & Möten vill vi att du som gäst alltid ska känna dig välkommen. Till oss kommer du för att mötas och må bra och därför utökar vi nu våra om- och avbokningsregler så att du ska känna dig trygg i din bokning hos oss även under tiden med restriktioner på grund av coronaviruset (COVID-19). Vår högsta prioritet är, som alltid, våra gästers och medarbetares hälsa och välbefinnande. Nedan följer information om vad vi gör för att öka säkerheten och minska spridning av eventuella virus.

Boka ett tryggt möte hos oss, med covid-19 snabbtest innan ni startat konferensen. Tillsammans med Noviral erbjuder vi nu covid-19 snabbtester på plats. Testerna utförs av utbildad personal hos oss på plats, där alla mötesdeltagare testas vid ankomst, identifierar sig med bankID och hålls separerade fram tills de fått ett negativt provsvar. Alla deltagare med negativt provsvar kan delta i konferensen. Eventuella positiva tester tas om hand av vårdpersonalen. Det tar 15 minuter att få svar.

Detta är en tilläggstjänst, kontakta vår bokning för offert och mer information.

Kontakta oss för offert på covid-19 snabbtest i anslutning till våra konferenser
>>konferens@sabis.se

Sabis Hotell & Möten vill informera om att vi följer situationen noga och håller oss uppdaterade via berörda myndigheter och följer de direktiv som ges. Vi arbetar löpande och aktivt med att anpassa oss efter rådande situation, för att du som kund ska känna dig trygg hos oss.

Här kan du läsa aktuellt informationsblad om vilka åtgärder vi vidtar >>

 

Flexibel ombokning

– För våra konferensgäster erbjuder vi nu flexiblare villkor. Vi halverar omboknings- och avboknings tiden från 8 veckor ner till 4 veckor. Detta gäller för alla möten som genomförs till och med 31 mars 2021.

– Vi kan erbjuda er att abonnera och vara själva på våra anläggningar eller i egna matsalar om så önskas. Vi kan även servera måltider istället för buffé. Vi lyssnar in era önskemål! Gäller på nybokningar och tillsvidare.

– För dig som bokar i egenskap av privatgäst; weekendpaket eller hotellnatt, gäller alltid fri ombokning eller avbokning t o m 48 h innan ankomst.

Krusenberg Herrgård och  FågelbroHus nu CovidClean Certifierade

SafeHotels Alliance har tagit fram CovidClean Certifiering som en internationell standard för att säkerställa åtgärder för att minska smittspridning av Covid-19.  Verksamheternas rutiner för bland annat städning, hygien, avstånd och skyltning har kontrollerats och hotellen fick i november mottaga certifieringen.  Ett bevis på att Sabis skapar en trygg och säker miljö för gäster och medarbetare trots rådande omständigheter. Läs mer om CovidClean >>HÄR!

Kontakta oss

Välkommen att kontakta våra kundproffs med frågor och bokningar! Har ni frågor till oss gällande bokningar och coronaviruset – till exempel ytterligare önskemål om säkerhetsåtgärder eller matservering – hör av dig till oss så ska vi göra allt vi kan för att möta dessa önskemål.

konferens@sabis.se | 08-522 06 100

Bokningsförfrågan
Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer
desktop
phone