Be inspired

– med Magnus Helgesson

Inspiration, ledarskap, värdegrund, försäljning eller varumärke? Nu kan du boka den inspirerande talaren Magnus Helgesson via oss. Vi skräddarsyr en föreläsning eller workshop som passar ert möte eller event. Just nu får du 50 % rabatt på lokalen om du bokar Magnus.

Välkommen med din bokning på 08-522 061 00 eller bokningen@sabis.se

– Nominerad till Årets Talare 2016
– Utsedd till Årets Inspiratör 2014
– Nominerad till Årets VD 2012

Magnus Helgesson är en av de få svenskar som utbildat sig i Anthony Robbins Leadership Mastery och Singularity University i San Franscisco och certifierat sig som omvärldsanalytiker och framtidsforskare. Magnus är en flerfaldigt prisbelönt professionell föreläsare, certifierad mental coach och inspiratör. Han är författare till böckerna ”Framgång lämnar spår” och ”Vägen Till Månen – 0 till 700 miljoner” och genomför årligen hundratals bejublade, passionerade och underhållande föreläsningar inom entreprenörskap, medarbetarskap och motivation.

Hans föreläsningar är en omskakande energikick och han brinner för att inspirera människor till framgång. Magnus har en egen framgångsrik karriär inom näringslivet med sig och därigenom personlig praktisk erfarenhet av allt han talar om. Ambitionen för Magnus är att få andra att känna att det är möjligt att förändra sina liv!

Han talar sig varm om enkelheten i all form av kommunikation och delar med sig av värdefulla ledarskapsråd för både dig och din personal för att växa in i det goda ledarskapet. Engagemang och delaktighet är en grundförutsättning för att du ska lyckas som ledare, det är en absolut kritisk framgångsfaktor om du vill ta din verksamhet från bra till världsklass.

Som bonus till alla föreläsningsdeltagare delar Magnus ut sin e-bok ”Vägen Till Månen – 0 till 700 miljoner” där mycket av materialet från föreläsningen återfinns.

Bokningsförfrågan
desktop
phone